God jul och Gott nytt år!

Terminen har nu nått sitt slut. Den har varit fylld av lärorika stunder för alla våra alla våra elever. Ni, elever, lyser upp vår skola med glädje och engagemang! Ni lyser upp vår skola med er lust till att lära er nya saker varje dag

Det glimrande och glittrande skenet som finns i skolans alla rum är skenet som lyser i alla era ögon varje dag. Skenet är ljuset som tindrar i era ögon när ni stolt upptäcker att ni har lärt er något nytt. Det är det som jag kallar skolans magiska kraft. Den kraften  är stark och den magin, ER MAGI kommer skapa Sveriges framtid.

Nu mina vänner knackar julen och det nya året på vår dörr. Att få julklappar är för många barn och ungdomar en höjdpunkt under julen. Gåvor är något vi människor tycker om att ge och få inom många religioner och högtider. Årets julklapp är den återanvändbara klappen. Det är dags för oss att tänka på miljön.

En av den bästa julklappen och presenten som ni elever kan få är ändå den som era lärare och medarbetare på fritids ger er varje dag. Den julklappen innehåller kunskap som ni kommer bära med er under hela livet.

Jag vill tacka alla elever och personal för denna termin!

Nu är det snart dags för ledighet och tid för vila, eftertanke och omtanke av våra nära och kära.

Jag önskar er alla en

God Jul och ett Gott Nytt år!

Fatima Messili