Marching for Love

Tisdagen den 22 mars var Hökarängsskolans kör med i den stora konserten Marching for Love på Cirkus på Djurgården.

Star for Life och Triple & Touch samlar ihop ungdomar från Sverige och Sydafrika och skapar en oförglömlig musikupplevelse tillsammans med den sydafrikanska sångcoachen Thandiwe Mazibuko och Star Choir South Africa och olika gästartister samt flera hundra skolungdomar i kören, bland annat Hökarängsskolans kör. Hökarängsskolans kulturlotteri* lottade ut biljetter till konserten, så elever som inte var med i kören på scen hade möjlighet att vara med i publiken.

Det var en fantastisk upplevelse med massor av musik och all den positiva, fantastiska energi som uppstår när ungdomar från olika kulturer möts, med musiken och kulturen som brobyggare!

Se film från tidigare år när Hökarängsskolans elever var med!

*) Hökarängsskolans Kulturlotteri
Hökarängsskolan vill uppmuntra till kultur på fritid och därför erbjuder vårt Kulturlotteri biljetter till föreställningar på kvällstid några gånger om året. Det kostar inget att vara med i Kulturlotteriet.
För att  vara med i kulturlotteriet måste man gå i åk 7-9 på Hökarängsskolan och kunna ta sig till och från föreställningen på egen hand. (Personal från skolan finns på plats under föreställningarna.)