Ta hand om!

Eleverna i Bild&form-profilen åk 7, klurade på vad de själva - eller vi tillsammans - bör ta hand om, och varför.

Djur
Min panda står för att jag tycker att vi ska ta hand om djur. Jag tycker att de är lika mycket värda som vi är.
/Amanda

Varandra
Jag har gjort ett sårat hjärta som står för att vi måste sluta såra varandra. Istället bör vi ta hand om varandra.
/David K

Alla hästar
Jag vill ta hand om alla hästar för jag gillar hästar. Jag tror att vi mår bra av att umgås med djur.
Johanna

Jorden
Vi måste stoppa miljöförstöringen för att jorden ska överleva
/Eve

Barn
Jag tycker att vi ska ta hand om dem som behöver hjälp... framför allt barn. Utan hjälp och omtanke växer vi upp utan mod och kunskap.
/Sebbe

Människor
Vi måste ta hand om människor som behöver hjälp. Vi mår alla bättre av att visa medmänsklighet.
/Lydia

Sin passion
Jag tycker att man ska vårda sin passion. Man blir glad av att göra det man tycker om. Jag tycker om att spela basket.
/Pontus

Naturen
Jag tycker att vi måste ta hand om naturen, så att vi kan fortsätta leva på jorden.
/Moa

Djur som plågas
Jag tycker om djur och vill inte att de ska plågas för att vi människor ska må bra.
/Matilde