Skidor och strålande sol!

På vår idrottsdag får man välja själv vad man vill göra: Många åker slalom i Romme, en del klättrar, andra spelar bowling, simmar och badar, spelar fotboll eller promenerar i det fantastiska vintervädret.

Alla nior, som ville, fick åka till Romme och åka skidor:

Idag har vi åkt skidor för fullt uppe i Romme med de flesta 9:or och det har varit jättemysigt. Det finns så många dolda talanger hos eleverna, superkul att se! Bussresan gick mycket bra och vi hade tur med vädret. Backarna var inte lika isiga det här året, så många elever gav sig på de svarta backarna, vilket är de svåraste! Här får ni några bilder som tagits under dagen!

Ni kan vara lugna!! Eleverna utsätter sig absolut inte för några faror när de tagit dessa bilder i liften! De använder sig av en så kallad "selfiestick" :)

Dagen har varit underbar!