Mathivation på KTH

Farid Nolen från Västsvenska handelskammaren föreläste för 240 högstadieelever på KTH, Kungliga Tekniska Högskolan. Det var mattelektion och inspiration! Och vi var där.

När Farid förklarade då förstod jag. Han var rolig och då lärde jag mig. Han fick alla att känna sig bra på matte. Jag brukar bli stressad när jag inte fattar, men Farid sa att man lär sig mer när man inte fattar, bara man inte ger upp. Det jag lärde mig var att inte ge upp. Jag kände mig bra på matte fast jag inte är det. Man vill inte lyfta krita!

Farid var bäst, alla borde få lyssna på honom! Han gjorde så att jag inte blev uttråkad. Det var bra att man inte behövde känna sig dum när man inte förstod allt. Jag förstod ingenting någon gång, men det var ändå roligt, för när jag kom hem så tänkte jag fortfarande på vad han hade sagt.

/James, Jovial, Pernilla och Norea i 8a och Sandra och Emil i 8c
 

Läs mer om Mathivation

Mathivation Center

Mathivation på Facebook
 

Dela:
Kategorier: