Vårfest med färgtema

Onsdagen den 30 maj hade grundsärskolan sin årliga vårfest för familj, släkt och vänner. Inbjudna var även elever som ska börja på Hökarängsskolan till hösten.

Kvällen blev mer spännande än vanligt då både ljus och ljud försvann precis när showen skulle sätta igång! Det fick hastigt stuvas om i programmet så att kaffe, saft och kaka fick avnjutas före showen, istället för efter, som det ursprungligen var tänkt. Under tiden arbetades det för högtryck på att lokalisera den felande länken. Många drog en suck av lättnad när allt, precis när de flesta svalt den sista klunken saft och kaffe, plötsligt gick igång!

Den som har tvivlat på det gamla uttrycket ”den som väntar på något gott väntar aldrig för länge” fick uppleva att det faktiskt stämde! Publiken fick vara med om en show utan dess like! Det bjöds på sång, musik, dans och dikter från jordens alla hörn.

Eleverna visade inte bara sina talanger genom att sjunga, dansa och läsa egna dikter; de var även otroligt duktiga på att spela olika instrument och på att agera! Vi bjöds på ett otroligt fint program och nu när det är över kan man inte göra annat än att längta tills det blir dags för nästa vårfest.

En stor eloge till alla duktiga elever som gjorde kvällen till en höjdpunkt på terminen. Ett stort tack till alla medarbetare som genom stort engagemang bidrog till att kvällen blev så lysande som den blev!

/Lena Mattson