Hökarängsskolan hyllas: Biträdande rektor driver och stöttar

Charlotta Lindqvist på Hökarängsskolan hyllas av Stockholms stad. Hon får utmärkelsen Årets biträdande rektor på grundskolan. Juryn lyfter bland annat fram hennes förmåga att vara ”både vara drivande och stödjande i sitt ledarskap”. Du kan läsa mer om utmärkelsen och en kort intervju med Charlotta via TT (klicka här)

Välkommen tillbaka till höstterminen 2021!

Åk F-3 och F-9K startar första skoldagen 8.30. Grundskolans elever träffar sina pedagoger på skolgården framför huvudentrén, och Grundsärskolan träffar sina pedagoger i respektive klassrum.

Åk 4-6 startar skoldagen 9.00, eleverna träffar sina pedagoger på skolgården bredvid fotbollsplanen, och Grundsärskolan träffar sina pedagoger i respektive klassrum.

Åk 7 startar 9.00 på skolgården, utanför huvudentren, och Grundsärskolan åk 7-9 träffar sina pedagoger i respektive klassrum.

Åk 8-9 startar 10.00 i respektive klassrum.

Digitalt öppet hus - film från Hökarängsskolan

Eftersom vi inte kan ta emot stora öppna besök på skolan har vi skapat en film  - klicka här för att öppna filmen och delta i vårt digitala öppna hus!

Tips - om kvaliteten är dålig när du streamar filmen, testa istället att ladda hem filmfilen först.

Till vårdnadshavare som har barn som ska börja i förskoleklass

I dessa tider då besök på skolorna inte är aktuella kan det vara svårt att få en tydlig bild av skolor i ditt närområde.

Därför har vi samlat viktig och matnyttig information om Hökarängsskolan - klicka här för att läsa informationen (öppnas som en PDF-fil i din webbläsare).

Information för årskurs 7-9

Här kan du läsa viktig information för dig söker till eller ska börja i högstadieklass på Hökarängsskolan. Klicka här för att läsa informationen (öppnas som en PDF-fil).

Light Grey