Bredd och djup

Under årskurs 4–6 blir utbildningen både bredare och djupare och eleverna får lära sig att ta mer ansvar. Projektarbeten som följer aktuella händelser blir ett naturligt sätt att få upptäcka världen genom historia, geografi, fysik och skolans alla andra ämnen. Men vi öppnar också dörrarna till musikens värld. Tillsammans med engagerande musiklärare får eleverna skapa egna shower och lära sig spela instrumenten som finns i pop- och rockband. Just musik är ett kul sätt att lära sig att nå långsiktiga mål genom att öva.

Skolan har en lång och fin idrottstradition med en egen idrottshall som används flitigt för att få in mycket motion på skoltid. Idrotten är ett bra sätt att stärka individerna lika mycket som lagkänslan och det är en positiv drivkraft som eleverna tar med sig in i klassrummet.